Binnenkijken bij…

 
 

Binnenkijken bij Johan en Claire

  • Soort woning Dubbele bovenwoning
  • Oppervlakte 120 M²
  • Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
  • Bijzonderheden de trap / vide
Johan en Claire wonen ruim een jaar aan het Pijnackerplein. Een prachtig gerenoveerde dubbele bovenwoning met veel licht en een bijzondere vide / trap.

“Een gerenoveerde woning in een pand uit 1897, wat wil je nog meer?”

“Weet je wat gaaf zou zijn? Een vide!”
“Dit is zeker niet het eerste huis dat wij bekeken, maar het was wel meteen raak toen wij binnenstapten. Hoewel het nog één grote bouwplaats was, hadden wij wel al direct een wow-momentje. Dat gevoel gaf de doorslag om deze woning te kopen”, vertelt Claire met een lach op haar gezicht.

Inmiddels wonen Johan en Claire ruim een jaar aan het Pijnackerplein. “In eerste instantie trok het Oude Noorden ons totaal niet, maar wacht maar tot je het plein op rijdt!, vertelt Johan. Het stel kwam via een vriendin bij WoonGold terecht. Claire: “Het contact met Niek was erg goed. Tijdens een van onze gesprekken gaf ik aan dat ik een vide heel gaaf zou vinden. En zo zijn wij bij het Pijnackerplein uitgekomen.”

De woonkeuken is favoriet
“De WoonGold inrichting is modern en basic, maar zeker ook onze smaak. We konden dit mooi aanvullen en verder inrichten met onze favoriete meubels en aanpassingen”, zegt Claire over de inrichting. Johan vult aan: “De woonkeuken is één van de favoriete ruimtes. Bij visite hebben we nog nooit in de woonkamer gezeten, maar zitten we altijd in de keuken”.

De charme van een WoonGold-woning
“Kenmerkend voor WoonGold-woningen is de charme van oudbouw en het comfort van nieuwbouw. Daarbij worden hele toegankelijke keuzes in de inrichting en afwerking gemaakt. Na oplevering konden we direct het huis in. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij tot op de dag van vandaag geen kwast in ons hand hebben gehad”, vertelt Johan.

WoonGold geeft je het gevoel exclusiviteit te hebben
“De pro activiteit van WoonGold bij het vinden van het perfecte huis hebben we als heel prettig ervaren. We kregen het gevoel exclusiviteit te hebben. Verwoord je je woonwensen duidelijk, dan is WoonGold in staat een goede match te maken en indien mogelijk bereid om een woning aan te passen naar je eigen wensen”, sluit Claire af.

"WoonGold is een combinatie van charmante oudbouw met het comfort van nieuwbouw"