Binnenkijken bij…

 
 

Binnenkijken bij Vasco en Sandra

  • Soort woning Bovenwoning met 2 verdiepingen
  • Oppervlakte 110 M²
  • Aantal kamers 3-4 kamers (2 slaapkamers en een inloopkast)
  • Bijzonderheden groot terras op het zuiden van 22 m²
Met een ruim terras op het zuiden en lichte woonkamer met open keuken genieten Vasco en Sandra elke dag nog van hun WoonGold-paleis.

‘De stijl van Woongold is ook onze eigen smaak”

We voelden ons meteen thuis
Vasco en Sandra wonen sinds december 2014 aan de Juliana van Stolberglaan. “Op de Facebook-pagina van WoonGold zagen wij een mooie woning, maar wij kwamen er al snel achter dat de deze verkocht was”, vertelt Sandra. “Wij bezochten daarna een aantal andere woningen, maar werden op geen van hen verliefd. Totdat Wilbert belde en ons wees op een nog te renoveren pand dat WoonGold net in de verkoop kreeg. Dit huis voelde bij binnenkomst direct goed, ondanks dat de woning nog gerenoveerd moest worden.”

Van kamerindeling, keuken tot aan de kranen
Vanaf het begin waren Vasco en Sandra betrokken bij de renovatie van de woning. Van kamerindeling, keuken tot aan de kranen. Ze dachten overal over mee. Vasco vertelt dat ze wel minimale aanvullingen deden tijdens de verbouwing. “We betaalden een beperkte eigen bijdrage, waarmee wij het kookeiland een stuk langer maakten. Meer was niet nodig, omdat de stijl van WoonGold ook onze eigen smaak is.”

Betrokken
“Het pand is gesplitst naar twee woningen. Omdat de regels per 1 januari 2015 veranderden, bracht dit een probleem met zich mee voor de hypotheekverstrekking. WoonGold, Woonvisie Hypotheken en de verkoper dachten enorm mee om alles voor 1 januari rond te krijgen. Dat is net op het nippertje gelukt, dankzij de inzet van iedereen. De betrokkenheid met de koper is heel groot.

‘Wat hebben we toch een heerlijk huis”
“We zitten meestal in de woonkamer met open keuken en zeggen dagelijks tegen elkaar dat we zo’n heerlijk huis hebben”, zegt Sandra stralend. Ook het terras is één van onze favoriete plekken. Vasco: “Ik ben Portugees, een mooie zonnige plek is daarom voor mij erg belangrijk. Dit geldt ook voor de woning zelf. Het is een onwijs lichte woning met veel raampartijen.”

“Wacht niet tot er iets online komt”
Voor mensen die graag een WoonGold-woning willen hebben Sandra en Vasco nog wel een tip. “Je moet niet afwachten tot er iets online komt, dan ben je vaak te laat. Maak een kennismaking bij WoonGold, dan gaat het balletje pas rollen.”

"De woonkamer met open keuken is absoluut onze favoriete plek in het huis"