Op zoek naar een karakteristieke, stadse en luxe woning? Het idee achter WoonGold is helder. Oude panden in leuke, hippe wijken renoveren wij volledig met behoud van de authentieke elementen. Oud & nieuw smelten dus samen tot een hele prettige mix. Het ontstaan van de ‘nieuwe’ woning is een samenspel tussen de toekomstige bewoners, WoonGold, onze stilist, architect en onze aannemer.

Scheepmakerskade 64

Centraal gelegen appartement met balkon op het zuiden

Super centraal gelegen stadsappartement met balkon op het zuiden, gelegen in een goed onderhouden complex met lift. De ligging achter de Maasboulevard (tussen Willemsbrug en Erasmusbrug) staat garant voor veel woonplezier met goede voorzieningen, OV en uitvalswegen.
De woning wordt voorzien van een woonkeuken met kookeiland, knusse zitkamer, een tweetal ruime slaapkamers en een luxe badkamer.

Diergaardesingel 54B

Uniek en op markante locatie in het hart van Rotterdam centrum

De woning heeft een zeer praktische en effectieve indeling gekregen en gedurende de renovatie zijn er uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Zo is het gehele appartement voorzien van; diverse inbouwspots, verlichtingsarmaturen en een eiken houtenvloer welke afgewerkt is met een “Grey Whitewash” een een nieuwe design keuken en badkamer.