Loft67 @ Coolhaven 164

 

Coolhaven 164

Turnkey industriele loft

Verkocht
  • Soort woning Turnkey loft
  • Oppervlakte 67 M²
  • Aantal kamers 2
  • Bijzonderheden Turnkey loft

Het voormalige ABN AMRO kantoor aan de Coolhaven is in 2016/2017 gewijzigd in een luxe wooncomplex, voorzien van ruime lofts. Alleen de begane grond was nog in gebruik als bedrijfsruimte, welke op dit moment getransformeerd wordt naar een tweetal turnkey lofts.

Indeling
Appartement nummer 2 wordt 67 m2 groot. Door de ligging op de begane grond heeft deze woning geen privé buitenruimte. Echter op de onlangs gerenoveerde kade aan de voorzijde kun je heerlijk op een bankje van het uitzicht genieten

De open indeling, de stalen elementen en de betonnen pilaren geven de loft een authentiek karakter, zeker in combinatie met het bijzondere uitzicht aan de voorzijde over de rivier.

Het appartement wordt volledig gerenoveerd en o.a. voorzien van een gietvloer met vloerverwarming, nieuwe houten kozijnen met dubbel glas en nieuwe installaties qua gas, water en elektra. Uiteraard zal de keuken en badkamer luxe uitgevoerd worden.

Coolhaven Eiland
Het Coolhaven eiland is een verrassend ontspannen stukje Rotterdam. Dit wordt hét nieuwe woon- en werkgebied van Rotterdam. Een plek vol innovatie en inspiratie, mede dankzij de ligging direct naast de Hogeschool en het Erasmus MC. Een plek waar de dynamiek van het centrum om de hoek ligt en de rust van een park op loopafstand, met het water binnen handbereik. Een wereldplek met internationale allure in een wereldstad.

Status
Op dit moment is de renovatie nog in volle gang, informeer bij ons naar de huidige stand van zaken en wellicht zijn er nog zaken (zoals keuken, badkamer, kleurstellingen) naar eigen smaak uit te zoeken.