Insulindestraat 210

 

Insulindestraat 210

Wil jij wonen in het meest kenmerkende gebouw van Bergpolder?

Verkocht
  • Soort woning Bovenwoning
  • Oppervlakte 83 M²
  • Aantal kamers 2
  • Bijzonderheden Je kunt je helemaal uitleven en de woning naar jouw hand zetten, je kunt bijvoorbeeld je eigen indeling bepalen!

De meeste Rotterdammers kennen het Spoorpunt voornamelijk van de lange periode dat het leeg stond, maar nu is het gebouw niet meer te herkennen en werkelijk in zijn geheel gerenoveerd. Hierbij is niet gekozen voor de makkelijkste weg, maar is er gezocht naar de beste kwaliteit van wonen. Zoek je een pand met de allure uit 1924, maar wel met een letterlijk perfecte staat van onderhoud ? Dan is dit je kans!

De woning wordt intern casco opgeleverd. Dat betekend dat je zelf nog binnen moet klussen en daardoor ook je eigen indeling kunt bepalen. Ga jij voor een loft of toch twee slaapkamers ?

Het appartement ligt op de bovenste etage en beschikt daardoor over een heel bijzonder uitzicht over de oude spoorbaan. Op het platte dak kun je je eigen dakterras bouwen. In de onderbouw vind je nog een eigen berging en fietsenstalling

Bergpolder is één van de meest centraal gelegen wijken van Rotterdam. En die kernwaarde wordt benut. Verschillende initiatieven, waaronder de ontwikkeling van de Hofbogen, brengen leven in deze buurt.

Algemeen:
– bouwjaar ca. 1924;
– bruto inhoud 283m3;
– woning gelegen op eigen grond;
– woning in 2018 volledig gerenoveerd;
– VvE in oprichting;
– u dient zelf voor warm water en verwarming voorzieningen te zorgen;
– mogelijkheid tot het creëren van een zonneterras;
– volledig voorzien van dubbel glas;
– parkeren via parkeervergunning, parkeergarage voor bewoners wijk aan overzijde;
– oplevering in overleg;
– project notaris van toepassing.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.