Nieuwe Binnenweg 462

 

Nieuwe Binnenweg 462

TURNKEY Bovenwoning in de stijl van nu! Deze dubbele bovenwoning recentelijk geheel gerenoveerd. Dit 4-kamer appartement (2 slaapkamers) heeft hoge plafonds en authentieke details, zoals prachtige houten balken, gecombineerd met een hippe look.

Verkocht
  • Soort woning Bovenwoning
  • Oppervlakte 135 M²
  • Aantal kamers 4 (2 slaapkamers)
  • Bijzonderheden Helemaal in de stijl van nu!

TURNKEY Bovenwoning in de stijl van nu! Deze dubbele bovenwoning recentelijk geheel gerenoveerd. Dit 4-kamer appartement (2 slaapkamers) heeft hoge plafonds en authentieke details, zoals prachtige houten balken, gecombineerd met een hippe look. Het dakterras is een rustig plekje om te vertoeven en de woonkeuken nodigt uit om heerlijk (na) te tafelen. Bovendien woon jij op een toffe locatie waar je stadshart sneller van gaat kloppen.

De Nieuwe Binnenweg is een hippe straat in het Middelland en heeft zich de afgelopen jaren ontplooit tot een gezellige straat waar van alles te vinden is. Door de diversiteit is er voor ieder wat wils op het gebied van horeca, kledingwinkels, restaurants en cafeetjes. Uiteraard is de binnenstad, aan het einde van de straat, zeer makkelijk te bereiken. Bovendien ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer (tram en de metro). Voor de woning staan prachtige bomen en het Heemraadsingelpark is slechts bereikbaar op een enkele minuut lopen.

Indeling:
Begande grond:
– eigen entree woning, trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping:
– ruime en lichte woonkamer ca. (8.87 x 4.72 m) met erker;
– ruime luxe woonkeuken ca. (6.00 x 4.72m). De keuken is geplaatst in rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur waaronder koelkast, vriezer, vaatwasmachine, over, kookpit in aanrechtblad en afzuigkap.

Tweede verdieping:
– ruime overloop, ruime berging met tweede toilet;
– luxe badkamer met ligbad, douche en wastafel met meubel;
– slaapkamer aan de voorzijde van (ca. 4.43 x 3.80m) met klein balkon;
– slaapkamer aan de achterzijde van (ca. 4.88 x 4.53m) met toegang tot het ruime en zonnige dakterras van (ca. 4.88 x 3.13m) gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1907;
– woonoppervlakte is 135 m2;
– dakterras van ca. 16,5 m2;
– inhoud van de woning is 505 m3;
– VvE is recent opgestart en de bijdrage bedraagt € 75,- per maand;
– woning is gelegen op eigen grond;
– volledig voorzien van dubbele beglazing;
– verwarming en warm water middels cv ketel (2018);
– niet bewonersclausule en ouderdomsclausule van toepassing;
– projectnotaris van toepassing;
– aanvaarding in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.