Nieuwe Crooswijkseweg 42 A

 

Nieuwe Crooswijkseweg 42 A

Het gebouw uit 1922 wordt/is met behoud van de authentieke voorgevel, hijsbalken en de Franse balkons getransformeerd in een zestal luxe woningen. Hierbij is de voor-en achtergevel hersteld, het dak vervangen en zijn alle kozijnen vervangen. Uiteraard is intern ook al het leidingwerk vervangen en is elektra, gas en water nieuw naar binnen gehaald.

Verkocht
  • Soort woning appartement
  • Oppervlakte 145 M²
  • Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
  • Bijzonderheden Transformatie van oude wasserette uit 1922 naar een luxe appartementencomplex

Deze woning móét je echt van binnen gezien hebben om de schoonheid en uitstraling volledig mee te krijgen!
Denk alleen al aan het fraaie opengewerkte trappenhuis in combinatie met een bovengelegen dakkoepel en omringd door stalen puien met glas of de fantastische slaapkamer met een inloopkast, Frans balkon en een luxe badkamer-ensuite met ligbad, design wastafel en inloopdouche. Tel hierbij op de tweede luxe badkamer, nog twee slaapkamers, de living van bijna 60 m2 en een tweetal terrassen en je weet dat dit een wel heel bijzonder appartement is.

Middels de eigen voordeur bereik je de imposant brede trap naar de eerste verdieping. Hier kijk je als eerste naar boven naar de stoere zwarte trap met bordes en stalen leuningen. Vanuit de ruime hal zijn alle ruimtes bereikbaar. Aan de voorzijde tref je de grote slaapkamer met inloopkast en badkamer-ensuite. Aan de achterzijde vinden we slaapkamer twee en drie. Er is bewust nog geen wand geplaatst tussen deze twee slaapkamers, zodat je er ook voor kan kiezen om dit als één grote kamer te gebruiken. De tweede badkamer beschikt over een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. Verder is deze etage nog voorzien van een separaat toilet en een bergruimte met de witgoedaansluitingen. De woonverdieping bestaat uit één grote ruimte met de vide rondom het trappenhuis als scheiding tussen het zit- en eetgedeelte. De keuken is voorzien van een prachtig matzwart eiland met alle gewenste apparatuur en biedt voldoende opbergruimte dankzij de vijf hoge kasten tegen de muur. Aan de andere vinden we een fraai afgewerkte wand met de opstelplaats voor de TV en aan beide zijde van de living heb je middels een vouwpui toegang tot de terrassen aan voor- en achterzijde.

De Nieuwe Crooswijkseweg is een brede, rustige straat in de hippe wijk Nieuw-Crooswijk. Van oorsprong een échte Rotterdamse volksbuurt met een rijke historie en grootse plannen. Een unieke plek in Rotterdam, die nog in ontwikkeling is! Het Kralingse Bos ligt op steenworp afstand en je bent op nog geen 5 minuten fietsafstand van het centrum. Daarnaast ben je niet ver van het Oude Noorden waar je kunt genieten van alles wat er te beleven valt rondom het Zwaanhals.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1922
– Transformatie/renovatie 2018/2019
– Woonoppervlak 145 m2
– Buitenruimte 23 m2
– Inhoud 523 m3
– VvE actief (net opgericht) bijdrage circa € 100,- per maand.
– Eigen grond
– Projectnotaris van toepassing