Pieter de Hoochstraat 42 L3

 

Pieter de Hoochstraat 42 L3

Bijzonder luxe afgewerkte en turnkey opgeleverde DRIELAAGSE INDUSTRIELE LOFT, gelegen in de wijk Delfshaven, tussen de Coolhaven en het Lloydkwartier.

Verkocht
  • Soort woning Loft
  • Oppervlakte 180 M²
  • Aantal kamers 6 (4 slaapkamers)
  • Bijzonderheden Industriele turnkey loft

LOFT L3
Zowel aan de buitenzijde, maar zeker ook de binnenzijde van deze loft (L3) herken je het oorspronkelijke karakter van het pand, maar dan wel in combinatie met een onder architectuur bedachte en verfijnde indeling. Het centraal geplaatste stalen trappenhuis met de lichtstraat en een vide zorgt voor een goede verbinding van de ruimtes. De living meet maar liefst 73 m2 en geeft toegang tot het dakterras aan de achterzijde. In de materiaalkeuze van de inbegrepen keuken en badkamer is duidelijk te zien dat kwaliteit voorop staat!

PROJECT HOOCHLOFTS
Door transformatie van een industrieel gebouw (handelspakhuis) uit de na-oorlogse jaren is hier een eigentijdse woonlocatie ontstaan met een 9-tal bijzondere lofts met een oppervlakte van 138,7 tot 210,3 m2. De grote, in zwart staal uitgevoerde voorpuien en daklichten versterken het industriële karakter van het pand.

De Hoochlofts worden naar verwachting in september / oktober 2018 geheel gerenoveerd opgeleverd. Op dit moment is er nog keuzevrijheid in de afwerking van de badkamer en de keuken.

OMGEVING
In de directe omgeving staan een aantal Rijksmonumenten uit begin 20e eeuw zoals de Zeevaartschool, het Rotterdamsch Lyceum en Drukkerij Luyt. In de wijk vindt u ook andere moderne transformatieprojecten zoals het oude Belastingkantoor aan de Puntegaalstraat en het kantoorgebouw van de reclassering aan de Westzeedijk 399. Een opvallende ontmoetingsplek aan de rand van de wijk is De Machinist, het voormalige gebouw van het scheepvaartcollege dat is getransformeerd tot een cluster van kennis-, kunst- en cultuurinitiatieven met een restaurant.

Binnen enkele minuten loopt u naar het Lloydkwartier dat inmiddels bekend om zijn moderne architectuur en zeker ook de creatieve broedplaats de Schiecentrale. U vindt daar ook Stroom, het urban boutique hotel met zijn brasserie, bakkerij en espressobar waar u op het dakterras kunt genieten van uw drankje met uitzicht op de Euromast en het moderne gebouw van het Scheepvaart- en Transportcollege.

Ook op loopafstand vindt u de Euromast en het Euromastpark, in de 19e eeuw aangelegd door tuinarchitect Zocher in Engelse landschapsstijl, met waterpartijen en uitgestrekte grasvelden. Bij mooi weer een ideale plek om te barbecueën of te relaxen op het terras van het parkcafé De Parquiet.

MEER INFORMATIE
Contact de makelaar om een bezichtiging in te plannen. Het volledige informatiepakket, inclusief tekeningen en prijslijst is te zien op www.hoochlofts.nl.

ONTWIKKELAAR
Hoochlofts is een ontwikkeling van de Rotterdamse ontwikkelaar Punta Grossa B.V.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.