Willem Buytewechstraat 161 A

 

Willem Buytewechstraat 161 A

Fantastisch wonen in een sfeervol en luxe LOFTAPPARTEMENT in Delfshaven!

Verkocht
  • Soort woning benedenwoning
  • Oppervlakte 172 M²
  • Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
  • Bijzonderheden Deze voormalige winkelruimte is recent en onder architectuur gerenoveerd, waarbij er heel bijzondere sfeer is ontstaan door de combinatie van hoge plafonds, stoere stalen voorpui, betonnen kolommen, de sfeervolle haard en de doordachte indeling.

Tijdens de renovatie is er voor gekozen om een deel van het dak aan de achterzijde te verwijderen, waardoor er een ruime patio van circa 30 m2 is ontstaan. Er is echter nog meer mogelijk qua buitenruimte, want er is al toestemming gegeven om bovenop het platte dak nog een extra terras te maken.

De woning is nu voorzien van een tweetal slaapkamers, maar met een kleine aanpassing is de huidige kastenkamer om te vormen tot een separaat toegankelijke derde slaapkamer.

Het appartement is gelegen in het gezellige Delfshaven, wat wordt gevormd door de buurten Historisch Delfshaven en het Coolhaveneiland. In het Historische Delfshaven is er een ruime keus aan boetiekjes, gezellige cafeetjes en winkels voor je dagelijkse boodschappen. In combinatie met de culturele voorzieningen op het Coolhaveneiland is er voor ieder wat wils! Ben je op zoek naar groen en rust? Dan is een bezoekje aan het Dakpark zeker de moeite waard! Ten slotte is de woning gunstig gelegen t.o.v. zowel het stadscentrum als de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1927;
– woonoppervlakte circa 172 m2;
– inhoud circa 650 m3;
– woning is gelegen op eigen grond;
– verwarming en warm water middels Cv-ketel (2017);
– volledig voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen;
– goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage € 90,43 per maand;
– woning is in 2017 volledig gerenoveerd;
– gratis parkeermogelijkheden voor de deur;
– oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.