Zeker voor woningen in het hogere segment is het van belang u te laten begeleiden door een specialist. Wij weten de juiste zaken op waarde te schatten en geven u een degelijk advies. Emoties spelen altijd mee maar wij kijken juist objectief naar uw mogelijke nieuwe thuis. Waar nodig schakelen we in overleg met u externe deskundigen in zoals bijvoorbeeld een bouwkundige of juist een specialist op juridisch of fiscaal gebied.

Recent aangekocht

Tijs van Zeventerstraat in Rotterdam-Kralingen

Een uitzicht over een stilte/natuurgebied vanuit een zeer riante woonkamer is zeer uitzonderlijk in Rotterdam en in de tuin is dan ook de middag en avondzon. De grote woonkeuken met aansluitend een werkkamer maakt het met voorgaand een villa die veel leefruimte biedt en waar aan het einde van de straat het Kralingse Bos ligt.

Woongold begeleidde koper in de zoektocht naar een woning in Rotterdam.

Recent aangekocht

Tjaskerlaan in Rotterdam-Schiebroek

Deze royale hoekwoning is gelegen op een perceel van 182m² eigen grond en beschikt over een beschutte achtertuin met de ochtend- en middagzon.

De gewilde jaren ’30 herenhuizen aan de Tjaskerlaan liggen idyllisch tussen de dorpskern van Schiebroek en Plaswijckpark! Het woonhuis is zeer gunstig gelegen t.o.v. de winkels aan de Peppelweg en de Kleiweg. Bovendien zijn de winkels aan de Bergse Dorpsstraat ook nabij en is het stadscentrum binnen 15 fietsminuten bereikbaar.

Woongold begeleidde zowel in de verkoop van de eigen koopwoning alsook in de aankoop van deze hoekwoning in Rotterdam.

Recent aangekocht

's-Gravenweg Capelle aan den IJssel

Wonen op een toplocatie aan de fameuze ‘s-Gravenweg in een vrijstaande villa op eigen grond. Het betreft de locatie waar de voormalige Johannahoeve gevestigd was.

WoonGold begeleidde kopers in het aankooptraject van deze nieuwbouw woning in Capelle aan den IJssel.