Binnenrotte 317

 

Binnenrotte 317

Prachtige appartement aan met twee heerlijke dakterrassen. Mede door de ligging op de achtste verdieping en met dit uitzicht, is het appartement een rustpunt midden in de hectiek van de stad. De skyline van de Maasstad is spectaculair.

Verkocht
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 128 M²
  • Aantal kamers 4
  • Bijzonderheden Twee grote dakterrassen van bijna 100m², hartje centrum, prachtig uitzicht over de stad en een grote rustige binnentuin

Daar waar Rotterdam omstreeks 1270 ontstond verrees in 2007 wooncomplex De Hofdame. In dit complex bieden wij u dit prachtige appartement aan met twee heerlijke dakterrassen van bij elkaar net geen 100 m². Mede door de ligging op de achtste verdieping en met dit uitzicht, is het appartement een rustpunt midden in de hectiek van de stad. De skyline van de Maasstad is spectaculair.

De entree van het appartementencomplex is ongekend royaal voor Nederlandse begrippen. Grote verrassing is de binnentuin van achttienhonderd vierkante meter met bomen, naar verluidt geïnspireerd op een Parijs tuinontwerp van Renzo Piano.

De omgeving van de woning, nabij de Meent staat algemeen bekend als een gewilde, gezellige plek in hartje centrum. Een zeer centrale plek in Rotterdam en daarmee sterk in ontwikkeling. Fantastisch om te kunnen wonen waar het allemaal gebeurt in de stad! Alles ligt hier aan je voeten; Hippe restaurants en bars (o.a. Van Zanten, Bokaal tot aan de Michelin-sterren van “Amarone”), kleine boutiques en leuke plekjes zoals het stadsparkje bij de Laurens-kerk.

De bereikbaarheid is geweldig met nagenoeg alle grootstedelijke voorzieningen op loopafstand; o.a. metrostation Stadhuis en trein-/metro-/tramstation Blaak op 3 minuten lopen en de Ring Rotterdam op 8 auto-minuten.

Indeling
Begane grond:
– centraal afgesloten entree met ruime hal en prachtige binnentuin;
– tweede afgesloten entree naar liftinstallatie.

Achtste verdieping:
– entree woning, ruime hal met garderobe, wc en meterkast;
– ruime berging met wasmachineaansluiting;
– toegang tot 3 slaapkamers;
– riante badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel;
– zeer ruime en lichte L vormige woonkamer met toegang tot het eerste dakterras;
– open keuken met inbouwapparatuur en koel-/vriescombinatie en toegang tot het tweede dakterras.

Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van dit bijzondere appartement.

Bijzonderheden:
– 1 parkeerplaats verplicht af te nemen, koopsom € 35.000,- k.k.
– Bouwjaar 2007;
– Woning is gelegen op eigen grond;
– Woonoppervlakte: ca. 128 m²;
– Twee terrassen van gezamenlijk ca. 97 m²;
– Inhoud ca. 448 m³
– Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van ca. € 388,94;
– Voorzien van aluminium kozijnen met dubbel beglazing;
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
– Energielabel volgt zsm;
– Oplevering kan per direct;
– Koopsom inclusief een parkeerplaats.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen VBO-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.