Bollenland 51

 

Bollenland 51

De woning is volledig gerenoveerd in 2019 en daarbij ook heel efficiƫnt ingedeeld. Dankzij de toegepaste isolatie, het dubbele glas en de nieuwe C.V.-ketel zullen je stookkosten minimaal zijn.

Verkocht
  • Soort woning Eengezinswoning
  • Oppervlakte 63 M²
  • Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)

Drie kamer TURNKEY HOEKWONING, gelegen in een rustig straatje van Rotterdam-Vreewijk.

Op de begane grond geniet je van de gezellige living met veel ramen en een luxe kookeiland. Als je de gang inloopt vind je vervolgens het separate toilet, de wasruimte, de badkamer met inloopdouche en de eerste slaapkamer met openslaande deuren naar buiten. Op de eerste verdieping is er nog een tweede slaapkamer beschikbaar met veel bergruimte onder het schuine dak.

Naast openbaar vervoer en scholen bevinden zich op loopafstand winkelcentrum Zuidplein, winkelboulevard Zuid, sportverenigingen en het Zuiderpark. Verder bereikt u binnen enkele minuten de snelwegen A15, A16 en A2.

OPEN HUIS (vrije inloop):

  • DONDERDAG 4 JULI 16.00 – 17.15 uur
  • MAANDAG 8 JULI 16.00 – 17.30 uur

Bijzonderheden:
– woning is gelegen op eigen grond;
– bouwjaar ca. 1941;
– woonoppervlakte woning ca. 63,5 m2
– inhoud woning ca. 211 m3
– woning volledig gerenoveerd (2019);
– verwarming en warm water door middel van een C.V.- ketel (bouwjaar 2019);
– de woning dient nog kadastraal te worden uitgemeten, de kosten hiervan zijn voor de koper;
– oplevering in overleg;
– projectnotaris van toepassing.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.