Iependaal 61

 

Iependaal 61

TURNKEY 2/1 KAPWONING MET TUIN IN HET KARAKTERISTIEKE TUINDORP VREEWIJK!

Verkocht
  • Soort woning Woonhuis
  • Oppervlakte 94 M²
  • Aantal kamers 7
  • Bijzonderheden Gezellige woonkeuken met kookeiland, voorzien van allerhande apparatuur, een luxe badkamer, praktische slaapkamers, een sfeervolle zitkamer en een fijne werkkamer met toegang tot de achtertuin.
  • Energielabel C

TURNKEY 2/1 KAPWONING MET TUIN IN HET KARAKTERISTIEKE TUINDORP VREEWIJK! We bieden de woning aan voor een bieden-vanaf-prijs van € 295.000,– K.K.

Het is heerlijk wonen in deze gerenoveerde hoekwoning in het gewilde Vreewijk. De woning heeft naast de fijne ligging en de ruime achtertuin, veel wooncomfort te bieden: een gezellige woonkeuken met kookeiland, voorzien van allerhande apparatuur, een luxe badkamer, praktische slaapkamers, een sfeervolle zitkamer en een fijne werkkamer met toegang tot de achtertuin.

Vreewijk heeft een dorps karakter en ligt uitstekend ten opzichte van de stadsvoorzieningen. In de buurt zijn winkels, scholen en sportvelden te vinden en er zijn goede verbindingen met het openbaar vervoer zoals de bus- en tramhalte en uitvalswegen A15, A29 en A16

INDELING
Begane grond:
Bij binnenkomst sta je meteen in de gezellige en lichte woonkeuken. Met een luxe kookeiland en een paar kussens in de brede erker is dit de plek om heerlijk te koken en te borrelen met een groep vrienden. Aan de achterzijde vindt je de besloten zitkamer met zicht op de tuin. De voormalige keukenruimte aan de achterzijde kan nu in gebruik worden genomen als een fijne werkkamer, met directe toegang tot de achtertuin. In de hal, met de trap naar boven, is het separate toilet te vinden.

Eerste verdieping:
Op deze etage vinden we een tweetal slaapkamers met vaste kasten, een multifunctioneel inzetbare zijkamer en natuurlijk de luxe badkamer. In de badkamer waan je jezelf in een luxe hotel met de prachtige inloopdouche met nis en de stijlvolle afwerking.

Zolderverdieping:
Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar, waar je de CV-ketel aantreft en ook de mogelijkheid hebt om de wasmachine en droger te plaatsen. Uiteraard kun je ook van deze ruimte nog een leuke logeer of hobbyruimte maken.

BIJZONDERHEDEN:
– eigen grond (!);
– bouwjaar circa 1931;
– woonoppervlak 94 m2
– inhoud 346 m3
– verwarming en warm water middels CV (2021);
– ruime tuin gelegen op het westen;
– de woning is geheel voorzien van houten kozijnen en dubbelglas;
– energielabel C;
– gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht;
– oplevering in overleg, kan spoedig.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst zullen de volgende extra artikelen worden opgenomen:
– zelfbewoningsplicht/verhuurverbod/verkoopverbod (gedurende twee jaar);
– niet-zelfbewoningsclausule/verkoper geen bewoner geweest;
– ouderdomsclausule;
– de door de aannemer, uitsluitend op de uitgevoerde werkzaamheden, afgegeven garantie (met een termijn van 6 maanden na aankoopdatum) gaat van rechtswege over op koper;
– kadastrale uitmeting voor rekening koper;
– tuinclausule Vreewijk.

VERPLICHTING KOPER
De achtertuin voldoet op dit moment niet aan de Tuinclausule, o.a. vanwege het feit dat de tuin voor meer dan 40% verhard is. Koper verplicht zich om de tuin, binnen 6 maanden na afname en voor eigen rekening, conform de voorschriften van de Tuinclausule in te richten.