Kinderdijk 34 Middelburg

 

Kinderdijk 34

In de breedte gebouwd TURNKEY LOFTAPPARTEMENT, gelegen op een van de mooiste locaties in het historische centrum van Middelburg. De prachtige pakhuisgevel uit 1800 is nog voorzien van de gebruikelijke hijsbalken en is daarbij heel fraai gerestaureerd met openslaande deuren en charmante luikjes.

Verkocht
  • Soort woning Bovenwoning
  • Oppervlakte 111 M²
  • Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
  • Bijzonderheden Het uitzicht over de kade en de haven, met de aangemeerde boten en de prachtige historische panden aan de overzijde is werkelijk uniek.

Bewonder dit bijzondere object tijdens de OPEN HUIS ROUTE 5 oktober tussen 11.00 en 13.00 uur

De binnenkant! De woning is in 2018/2019 geheel en onder architectuur gerenoveerd. De indeling is sowieso al bijzonder door het feit dat de woning twee panden breed is en met de renovatie is dit verder tot zijn recht gekomen. Zo vind je aan de voorzijde de luxe woonkeuken, met daarnaast de woonkamer. Beiden met een prachtig opengewerkte nok en voorzien van een frans balkon.

De woning is op gedetailleerde wijze en met hoogwaardige materialen gerenoveerd. Dit zie je terug in de luxe keuken met diverse apparatuur, de prachtige badkamer, maar bijvoorbeeld ook in de toepassing van het op maat gemaakte staalwerk in de keuken, het toilet en het portaal bij binnenkomst.

INDELING
– entree van de woning op de eerste etage;
– woonkeuken met luxe keukenopstelling van (ca. 7.61 x 4.05)
– woonkamer van (ca. 5.07 x 3.90) voorzien van openslaande deuren aan de voorzijde;
– slaapkamer 1 met een entresol van (ca. 4.07 x 3.88)
– slaapkamer 2 van (ca. 4.07 x 1.83)
– slaapkamer 3 van (ca. 3.76 x 1.97)
– badkamer van (ca. 2.52 x 3.00) voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafelmeubel;
– separate kast : 2.00 x 1.56
– toilet met fonteintje;
– C.V.-kast met witgoedaansluiting;

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar ca. 1800;
– woning is gelegen op eigen grond;
– woonoppervlakte ca. 111 m2;
– inhoud woning ca. 494 m3;
– VvE actief, met een maandelijkse bijdrage van € 35,- ;
– oplevering in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.