Oranjestraat 64

 

Oranjestraat 64

Ontwerp je eigen XXL LOFT in hartje Schiedam!

Verkocht
  • Soort woning Loft (benedenwoning)
  • Oppervlakte 307 M²
  • Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
  • Bijzonderheden De ontwikkelaar heeft het pand voorzien van prachtige nieuwe puien aan de voorzijde en zorgt voor invoer van eigen elektra en wateraansluitingen. De verwarming wordt geregeld middels de aanwezige blokverwarming.

Deze voormalige hoek winkelruimte heeft de bestemming wonen verkregen en wordt casco gerenoveerd opgeleverd. Het gebouw heeft de uitstraling van een 19e eeuws bouwwerk met fraaie (klok)gevels, maar is in werkelijkheid op een degelijke wijze in 1979 gebouwd. De vloeren en plafonds zijn van beton en de ruimte is geheel open, waardoor de indelingsmogelijkheden legio zijn. Dankzij de dubbele entree aan de voorzijde is een combi van werken en wonen of een zogenaamde “kangoeroewoning” ook een optie.

Het complex beschikt over een fijne gezamenlijke binnentuin, welke deels is bestraat en deels is voorzien van gras en zitbankjes. Het perceel ligt aan de historische haven en er zijn nog ligplaatsen beschikbaar voor je eigen sloep! Je auto kun je kwijt op de gehuurde parkeerplaats op het terrein aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1979;
– Oppervlakte circa 307 m2 (conform NEN meetstaat);
– Inhoud circa 1283 m3 (conform NEN meetstaat);
– Bestemming : wonen;
– VvE actief, bijdrage circa € 221,- per maand;
– Huur parkeerplaats (optioneel) € 37,50 per maand;
– Mogelijkheid tot aankoop / huur van een ligplaats voor boot;
– Interne staat casco, levering in huidige staat;
– Verkoper draagt zorg voor eigen elektra en water aansluiting;
– oplevering per direct;
– niet gebruikers- en ouderdomsclausule van toepassing;
– projectnotaris van toepassing.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Verkoper en diens makelaar wijzen alle aansprakelijkheid met betrekking tot meet- en interpretatieverschillen van de hand en adviseren koper – bij twijfel – zelf een NEN meting te laten verrichten.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.