Kwalitatieve, luxe en karakteristieke gerenoveerde woningen in de leukste wijken. Midden in de stad, in het leven. Dat is WoonGold. Een droomhuis binnen handbereik voor iedereen in de woningmarkt. Voor mensen die heel goed weten wat ze willen: het karakter van een oude woning combineren met het gemak, de zekerheid en de luxe van een nieuwbouwwoning. Altijd ‘on trend’, dankzij de intensieve samenwerking van WoonGold met stilisten en architecten.

Wonen waar
en hoe je wilt

Je zoekt een woning bomvol met karakter, maar wél met de gemakken van een nieuwe woning. Elke WoonGold-woning staat garant voor kwaliteit, gemak en authenticiteit. Doordat de toekomstige bewoners samen met ons meedenken over de indeling en uitstraling van hun nieuwe huis is geen WoonGold-woning hetzelfde.

Jouw droomhuis,
jouw manier

Het is aan jou hoe ver je wilt meedenken over je nieuwe huis. Wil je de indeling samen met ons bepalen? Alleen je eigen badkamer en keuken samenstellen? Of wil je ons de keuzes laten maken? Het kan allemaal! Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat jij jouw droomhuis krijgt.